1
Kompletní vhled do gastronomie
Současný stav gastronomie napříč různými typy provozů
Posouzení rizika a potenciálu
Modelový scénář vzniku provoz
2
Vytipování prostoru a konceptu
Na jakém místě a v jakém prostoru podnik provozovat
Jaký zvolit koncept
Jak co nejlépe najít a vybrat dispozičně vhodný prostor
3
Legislativa
Legislativa spojená s přípravou provozu
Provozní legislativa
Kompletní projektová dokumentace
4
Architektonická řešení
Kompletní projektová dokumentace
Zhotovení - stavební profese - dodavatelé
Technologické vybavení
5
Nastavení ekonomické rovnováhy
Všeobecná nákladovost provozu
Technologické vybavení – účelnost a návratnost
Skladové hospodářství a pokladní systémy
6
Personál – lidské zdroje – klient
Personální stabilita
Hosté a jejich specifika
Klientský servis
Mystery shopping – vnitřní vhled
7
Marketingová strategie a branding
Specifika marketingu služeb a efektivní výzkum
Strategické plánování a správa produktu
Moderní nástroje marketingové komunikace
Komplexní monitoring trhu a průzkum medií